Fritidshjem

Alle barn i småklassene har tilbud om plass i fritidshjemmene. De ligger i naturskjønne omgivelser like ved skolen og barnehagen. Barna tilbringer gjerne like mye tid i fritidshjemmet som på skolen. I denne viktige delen av barnets hverdag blir frileken vektlagt. Barnas egne ønsker og behov står sterkt i fokus.

Ute er det mange lekemuligheter. Trærne blir omskapt til hytter og utkikksposter. Insekter og små kryp blir oppdaget og får en naturlig plass i leken. Ved vanndammene får froskene selskap av fantasifulle og nysgjerrige barn.

Frileken inne foregår i lyse, trivelige lokaler med store variasjonsmuligheter.
I oppholdsrommene kan de tegne, male, sy, strikke, tove, veve, spille spill, m.m.
Det nære forholdet som oppstår mellom barna i fritidshjemmet styrker samholdet og deres forståelse for hverandre.

Fritidshjemmet 2017-18
Søknadsfrist er satt til 12.05.2017.
Nye elever fra høsten 2017 kan forholde seg til frister gitt i tilsendt brev.
Informasjonsskriv og søknadsskjema (pdf-format) finner dere her:

Ved behov kan ferdig utskrevet skjema hentes ved skolekontoret.
Merk: Ved søknad etter frist kan vi ikke garantere plass!

Slengdisse

For dokumenter i pdf: Acrobat Reader kan lastes ned HER.