Fredagsposten 09.02.18

Skidag 9.-10.klasse

Skidag 7.-8.klasse.
23.02. Karneval - 8.klasse inviterer 5.-7.klasse til karneval i gymsalen. Tema: Kjendisgalla (!)
Vi minner om at vi på skolens karneval ikke kler oss ut med masker (gummimasker/heldekkende masker) eller våpen.

Uke 9 Vinterferie.

9.klasse har arbeidsuke.
VG3 leverer inn sine ferdige årsoppgaver, de bruker resten av uke 10 til å forberede med den muntlige delen av oppgaven.
05.03. VG2 leverer inn sine emnevalg for deres kommende årsoppgaver.
08.03. VG1 og VG2 Opera: Den flyvende Hollender (DKS).
09.03. Fremføring av årsoppgaver. Program kommer.
Fremføring av årsoppgaver. Program kommer.

9.klasse har arbeidsuke.
14.03. Skidag for videregående trinn.

VG1 - Snøhuletur.

Uke 13 Påskeferie.

TL - Trivselsleder
Litt om våre flotte trivselsledere og det de får til:

I høst var det på barnetrinnet et klassevalg hvor elevene stemte på hvem som passet til å være trivselsledere. En trivselsleder er en som er vennlig og inkluderende og som kan stå frem som et forbilde for de rundt seg. Det er fire trivselsledere i hver klasse fra 4. til 7. klasse. I samarbeid med Katrine Frugård Opdal organiserer trivselslederne ulike aktiviteter i storefriminuttene fire dager i uken hvor alle på barnetrinnet kan delta. Trivselslederne bestemmer hvilke aktiviteter som skal være hvilke dager og hvor lenge aktivitetene skal organiseres i friminuttene før de byttes ut med nye aktiviteter.

Denne uken satte trivselslederne i gang en turnering i gymsalen. Ukens idrett var basketball. Tirsdag var det kamp mellom fjerde og femte klasse, onsdag mellom sjette og syvende klasse, torsdag ble det spilt om 3. og 4. plass og i dag var det vinnerne mot vinnerne. Zeno i åttende klasse stilte som dommer på alle kampene og syvende klasse endte med seieren denne turneringen. Neste uke er det forballturnering og da er også andre og tredje klasse med. Hele uken har det vært veldig god stemning i gymsalen hvor lagenes klasser har heiet frem sine klassekamerater! - Katrine F. O. - klasselærer for 7.klasse

9.klasse
I kunstfag har elevene arbeidet med linoleumstrykk.
Her er noen av resultatene, der vi ser hvordan samme motiv er trykket med to forskjellige farger:

2.klasse
Her har noen av guttene hatt et "fugleprosjekt", i den forbindelse laget de dette flotte fuglebrettet på sløyden:

Kjøring i skolens nærområde

• VIS HENSYN!
  • Unngå kjøring helt frem til skoleplassen.
  • Slipp av elevene av på flaten ved Storetveit Skole, i busslommene oppe i Storetveitveien eller nede ved parkeringsplassen like i starten av Rieber Mohns veg.
  • Ikke gå fra bilen i naboers inn- og oppkjørsler!
  • Er det helt nødvendig å forlate bilen? Parker da der det vanligvis er en parkeringsplass.
  • La bilen stå! -  Lær barna å bruke buss og bane!

Foreldremøter

• Ingen meldt.

Foreldremøtene holdes i de respektive klasserom, med mindre annet er nevnt i innkallingen.

• 19. februar
  • 19. mars
  • 16. april
  • (18. juni?)

Kontakt FAU på epost: fausteinerskolenparadis@gmail.com

Uke 6 - Toppbildet: Fastelavensris bundet av elever i 2.klasse.