Fredagsposten 06.04.18

Første skoledag etter påske hadde vi en liten morgensamling i Lyssalen.
Hele skolen deltok, vi sang "Påskemorgen" og "No livnar det i lundar". Alle klassene fikk med seg påskeliljer til klasserommene.

06.04. VG3 avslutter sin arkitekturperiode med et besøk på arkitektkontoret HLM arkitektur as. Her får elevene se og høre hvordan arkitekter arbeider i vår tid. HLM har blant annet tegnet Høyskolen i Bergen, på Kronstad.
VG1 avslutter fredagen med et besøk til KODE 4 og utstillingen Per Barclay.Oljerom.

10.-17.04.
VG3 drar på klassetur til Kroatia, sammen med lærerne Allegra, Heike og Mari.

18.04. VG3 er tilbake fra klasseturen.

Fra undervisningen
8-klasse: I sløyden driver 8. Klasse og ferdigstiller krakkene sine. Resultatene blir riktig så imponerende!

Anbefalte lenker:

Fredag 6/4 og lørdag 7/4, kan du ta turen til Cornerteateret på Møhlenpris. Da skal nemlig Spytt i Panne Teater (SiPT) sette opp stykket Quotes.
Billetter kan kjøpes både ved forestillingene og også på Ticketmaster.no.

Dear friends,

The registration for "Becoming human - questions for co-creating the future"
is now open!  Come and join us in Dornach, July 14-18, for the Youth Section's International Summer Conference and spread the word about it.

In our time we see ourselves faced by many/diverse/numerous challenges on the individual, social and global level. Yet, these appeal us to enlarge our creativity, form friendships and develop ourselves towards free and loving human beings. How can we arise at the potential that each of us bears within ourselves?

We are ever searching for connection, but what is the meaning of connection in a world with social conflicts, intercultural relationships and influenced by social media and virtual reality? How can we overcome our differences to shape a healthy future together? What is being asked from us, as a generation? What does it actually mean, to be(come) human?

We want to invite you to join us to explore and discuss these personal, social and global questions together through lectures, workshops, conversations, artistic activities and performances: you are warmly welcome at the Summer Youth Conference! Let’s find steps together, towards our envisioned future!
The Summer Conference is organized by Youth Section participants from all around the world. It will take place from the 14th till the 18th of July at the Goetheanum in Dornach, Switzerland.

If you aren't registered yet, now is the time to do it!
Click
here to find out more about the conference!
We very much hope to see you here in July!
Questions? Email us at
mail@youthsection.org

Until then, best wishes,
The Youth Section at the Goetheanum

Kjøring i skolens nærområde:

• VIS HENSYN!
  • Unngå kjøring helt frem til skoleplassen.
  • Slipp av elevene av på flaten ved Storetveit Skole, i busslommene oppe i Storetveitveien eller nede ved parkeringsplassen like i starten av Rieber Mohns veg.
  • Ikke gå fra bilen i naboers inn- og oppkjørsler!
  • Er det helt nødvendig å forlate bilen? Parker da der det vanligvis er en parkeringsplass.
  • La bilen stå! -  Lær barna å bruke buss og bane!

• 1.klasse: Torsdag 12.04. klokken 17:45
  • 3.klasse: Onsdag- 11.04. klokken 19:00

• 16. april
  • 02. mai 2018 kl. 18-19: Generalforsamling
  • (18. juni?)

Kontakt FAU på epost: fausteinerskolenparadis@gmail.com

Hun er vanligvis på skolen hver tirsdag, samt torsdager i partallsuker.
Uke 15: Lilly kommer mandag 9.4., siden hun ikke var her torsdag 8.4.

Uke 14 - Toppbildet: Fra morgensamlingen tirsdag.