Fredagsposten 01.06.18

02.-09.06. 10.klasse: Jordbrukstur med Stine, Richard, Christine E, Njål og Turid BJ.
04.-11.06
 VG2: botanikktur med Heike og Elisabeth I.
04.-08.06. 4.klasse: fisketur til Lygrepollen med Anita, Kristine og Trond. Klassen er da todelt slik at en gruppe drar første del av uken og den andre gruppen i slutten av uken.
09.06. Lørdag deltar skolen i Prideparaden.

I år vil Steinerskolen delta på Prideparaden og håper at mange elever, lærere og foreldre vil være med!
Oppmøte kl. 12.00 – 12.30 ved skur 7 på Bradbenken.
Vi går samlet under Steinerskolens fane.
Etter paraden er det mye som skjer i Byparken, se mer her: PridePark

Teatersirkus på Skjold!
Steinerskolen på Skjold skal ha et lite sirkus på skoleplass i siste skoleuke. Noen av våre klasser skal dit på torsdagens skoleforestilling. Det er i tillegg to forestillinger som er åpen for alle. Vi håper at mange kan komme. Dette er en stor happening som anbefales på det varmeste!

Torsdag 21.juni vises «The fisherman and his wife»

Lørdag 23.juni vises «Iron John»

Billetter kan kjøpes i døren, fra en time før forestilling, eller her:

Nyhetsbrev til alle foreldre:

Oslokurset:
Har dere foreldre hørt om Oslokursene? Vet dere at disse årlige kursene er en viktig kurs og oppdateringsmulighet for lærere som foregår hver sommer? Vet dere om deres skole har tradisjon for å sende mange lærere på dette kurset? Kanskje FAU kan bidra til at flere lærere reiser på kurs? Les mer om årets kurs her:

Foreldrerollen og barnas digitale virkelighet:
I april ble det årlige foreldremøtet for europeiske steinerskoleforeldre arrangert. Se http://enswap.org/conferences/2018-bologna/ for mer informasjon. Tema for årets møte var digital virkelighet i steinerskolene. Tema angår og opptar steinerskoleforeldre sterkt, og Sff vil ha fokus på dette i tiden fremover. Her finner du noen lenker til interessant lesestoff på engelsk knyttet til foreldrenes og skolens oppgave med å hjelpe barna i den digitale tidsalder (vi jobber med å produsere kurs og godt materiell på norsk):

Godt psykososialt miljø i skolen:
Foreldreforbundet jobber kontinuerlig med bygging av godt, psykososialt miljø i skolen. Ønsker dere kurs eller foredrag på foreldremøter med fokus på foreldrenes betydning i dette arbeidet er det bare å ta kontakt med undertegnende.

Har du spørsmål knyttet til foreldrerollen i steinerskolen, er det bare å ta kontakt.

Hilde Lengali
Daglig leder i Steinerskolenes foreldreforbund
hilde@foreldrene.no
www.foreldrene.no

På jakt etter bosted?

Ett soverom:
Hei, jeg leier ut en 2 roms leilighet i villa på Paradis, nyere bad, kjøkken litt eldre, alle hvitevarer inkludert vask, tørk, oppvaskmaskin. Utgang i hagen, solrikt, egen parkering. husleie mellom 7500 og 8500. kan passe for én person eller par. Send melding om dette er interessant for noen. Hilsen Jutta Morgenstern, steinerskolemor, mobil 93026130

To soverom:
Fra 1.juli er det ledig en 3-roms hageleilighet på Paradishøgda 6.
Ta kontakt med Magne Skrede på mobil 95808898 for mer informasjon.

FAU informerer:
Generalforsamling avholdes 18. Juni 2018.

Formell innkalling med saksliste og alle vedlegg vil bli sendt ut min.10 dager før.

Valgkomitéen setter pris på innspill til ledige verv i FAU.
Vervene som skal besettes i år er: kasserer, sekretær, revisor, representant til skolens styre, vara til skolens styre, observatør til skolens styre.
Forslag på kandidater kan sendes til valgkomitéen - send gjerne med kopi til alle våre tre adresser:

Ritske Huismans (ritske.huismans@uib.no)
Haldis Alsaker (haldisal@hotmail.com)
Ingunn Lunde (Ingunn.lunde@if.uib.no)

• 2.klasse - Onsdag 06.06. klokken 18:00-20:00
  • Neste års 1.klasse - Torsdag 14.06. klokken 18:00-19:00

• 18. juni Generalforsamling

Kontakt FAU på epost: fausteinerskolenparadis@gmail.com

Hun er på skolen hver tirsdag, samt torsdager i partallsuker.

Uke 22 - Toppbilde: 8.klasse overnattet i Bekkjarvik natt til fredag, der var været like fint som her. Solnedgangen ble foreviget av Trond G.