Hopp til innhold

Fredagsposten

Fredagsposten

Fredagsposten publiseres på grunnskolens nettside
---------------------------------------------------------------------------------

Siste facebookinnlegg fra Rudolf Steinerskolen i Bergen, videregående trinn:

Videregående trinns kor deltar på julekonsert i Storetveit Kirke, sammen med Paradis Skoles musikkkorps ...

Julekonsert

desember 16, 2017, 7:00pm - desember 16, 2017, 8:00pm

Tradisjonen tro inviterer Paradis skolekorps til høytidsstemt julekonsert med sang og musikk fremført av barn fra Steinerskolen og Paradis skole Lørdag 16. desember kl. 19.00 i Storetveit kirke Velkommen Gratis inngang!

View on Facebook

Da er det endelig tid for årets siste samspillkonsert. Elevene har øvd flittig denne høsten og vi gleder oss til å vise det frem. I år har vi også fått en samspillgruppe med fokus på klassisk musikk, så det blir et variert program.
Vi skal fremføre låter av bl.a. ABBA, Mozart, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Lee Ritenour, Ingebjørg Bratland, The Beatles, Bach og mange flere.
Kaféen åpner 18:30 og vil også være åpen i pausen.
Velkommen skal du være!
...

Konsert med samspillgruppene

desember 7, 2017, 7:00pm - desember 7, 2017, 8:30pm

Da er det endelig tid for årets siste samspillkonsert. Elevene har øvd flittig denne høsten og vi gleder oss til å vise det frem. I år har vi også fått en samspillgruppe med fokus på klassisk musikk, så det blir et variert program. Vi skal fremføre låter av bl.a. ABBA, Mozart, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Lee Ritenour, Ingebjørg Bratland, The Beatles, Bach og mange flere. Kaféen åpner 18:30 og vil også være åpen i pausen. Velkommen skal du være!

View on Facebook